Home » Blog » Shop nu in de vernieuwde Veteranenshop!

Shop nu in de vernieuwde Veteranenshop!

Wat zijn we trots! We hebben keihard gewerkt de laatste maanden, maar het is het allemaal waard geweest. Vandaag is het eindelijk zo ver: de vernieuwde Veteranenshop is live! De shop is super mooi geworden, al zeggen we zelf.

Voor en door veteranen

Over het geheel hebben we Veteranenshop een frissere uitstraling gegeven. We zijn ontzettend blij met de nieuwe versie van het vertrouwde logo: de V van veteraan, onze oranje kleur en de Nederlandse vlag staan nog steeds centraal. Ook hebben we onze slogan iets aangepast zodat het beter bij ons past. We werken namelijk zoveel mogelijk samen met veteranen, (oud)militairen en thuisfront, en met onze producten willen we de trots en verbondenheid tussen veteranen benadrukken. Daarom zeggen we vanaf nu: Missie volbracht, voor altijd verbonden!

Nieuwe slogan van Veteranenshop: Missie volbracht, voor altijd verbonden.

Het valt je waarschijnlijk ook op dat de stijl van de shop veranderd is. Dat hebben we professioneel aangepakt. Met vijf veteranen en één nukubu (dat weet ie zelf ook hoor) hebben we fantastische foto’s gemaakt. Helemaal in de nieuwe stijl van de shop, en helemaal voor en door veteranen. Ook hebben we voor alle producten mooie productfoto’s gemaakt, zodat de kwaliteit beter tot recht komt.

Verhalen van verbondenheid

Hierboven noemden we al hoe belangrijk de verbondenheid en samenwerking met veteranen voor ons is. Daarom zullen we op dit gloednieuwe blog maandelijks één van onze leveranciers, partners en klanten in de schijnwerpers zetten. Houd de blog in de gaten voor deze mooie verhalen!

Technologie

Een andere grote wijziging zit in de techniek. We zijn overgestapt op een vooruitstrevende e-commerce oplossing waar grote voordelen aan zitten. Hierdoor is de shop overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Je zult merken dat je producten veel sneller kunt vinden. Daarnaast biedt het aanmaken van een account handige voordelen, zodat je bestelling kunnen volgen, producten in je winkelmandje bewaren, je bestelgeschiedenis bekijken, facturen downloaden, en nog veel meer!

Eigen, unieke kledinglijn

Het meest bijzondere aan deze nieuwe shop is toch wel dat we nu een geheel eigen, unieke kledinglijn hebben! We vinden het supergaaf om een eigen collectie te kunnen aanbieden die wordt ontwikkeld naar aanleiding van jullie wensen. We bieden zowel een subtiele lijn, met een kleine referentie naar het veteraan-zijn, als een opvallende lijn met een knipoog. De kleding is van goede kwaliteit, en samengesteld door oud-militair Femke. We zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Wat is jouw favoriet?

Shop de nieuwe kledinglijn in de vernieuwde Veteranenshop!

Mijlpaal

Zoals je kunt lezen hebben we een hoop vernieuwd en verbeterd, maar er is gelukkig ook genoeg hetzelfde gebleven. We blijven een kleine, persoonlijke organisatie. We blijven luisteren naar wat jij voor producten wilt zien in de Veteranenshop. En vooral blijven we voor en door veteranen en thuisfront.

Voor onze Soraya is de lancering van de nieuwe shop een mooie mijlpaal. Zij heeft in 2016 de Veteranenshop van het Veteraneninstituut onder haar hoede genomen. “Ik vind het super wat wij als team voor elkaar hebben gekregen,” zegt ze. “Met de technologie van de nieuwe webshop is online bestellen niet alleen makkelijker, we kunnen ook beter samenwerken met onze locaties en zo dichter bij de veteraan zijn!”

Shop nu in de vernieuwde Veteranenshop!

Veel plezier in de nieuwe shop! We hopen dat jij ‘m net zo gaaf vindt als wij. Hopelijk zien we je snel wanneer alle evenementen en bijeenkomsten weer van start kunnen gaan!

Als het goed is kun je alles nu makkelijker en sneller vinden dan voorheen. Maar ook wij zijn mensen, en daarom zullen we de komende tijd gebruiken om alles te finetunen. Kom je iets tegen dat niet klopt? Werkt een link niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij het technisch oplossen. We zijn natuurlijk ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen – of complimenten 🙂

Soraya, Hans, Colin, Lieke & Anne
Team Veteranenshop


PS: Blijft op de hoogte!

Vanaf nu gaan we natuurlijk niet stilzitten! We hebben ontzettend veel ideeën en vervolgplannen nu deze grote stap is gezet. Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste ontwikkelingen: